Uncategorized

آشنایی بیشتر با لجستیک و توزیع بار

درباره لجستیک و توزیع بار

لجستیک و توزیع بار دارای مزیت هایی است، اگر بخواهیم در مورد این مزیت ها صحبت کنیم، باید بگوییم که لجستیک به سود بالاتر می اندیشد، و با رعایت حقوق بیشتر مشتری همراه است. وجود موجودی ها و میزان انباشته ها به میزان صحیح سبب توسعه بیش از پیش آن شده است. همچنین از این راه می توان بهتر میزان سرویس دهی به مصرف کنندگان را کنترل نمود.

در واقع با تعامل نزدیکتر با تامین کنندگان، لجستیک به عنوان اصلی ترین بخش در شکل دهی این تعامل شناخته می شود. بنابراین از این طریق می توان به راحتی توانایی اجرای دقیق سیستم ها به طور ترکیبی را تحت نظارت و کنترل قرار داد. ایجاد مرجع پاسخگویی قوی و همچنین مزیت های رقابتی در لجستیک وجود دارد. همچنین از این راه هزینه ها کاهش یافته و بهره وری بالاتر خواهد بود.
با موجودی های کمتر می توان پا در امورات لجستیکی نهاد و این امورات با چابکی بیشتری همراه است. همچنین در امر لجستیک و توزیع بار سود بالاتر رفته و موعدهای تحویل نیز کوتاه خواهد شد. این موارد مزایای کمی از لجستیک و تاثیرات مثبت آن در بازار حمل و نقل بود.

آشنایی بیشتر با لجستیک و توزیع بار

مفهوم لجستیک و توزیع بار

لجستیک در معنی و مفهوم ساده و قابل ملموس در حقیقت به پروسه ای گفته می شود، که از زمان تولید و یا ورود یک کالا، در هر میزان و اندازه ای، به بازار انجام می گردد تا آن کالا در نهایت به دست مصرف کننده برسد. اینکه کالا در چه اندازه ای و چه نوع کاربردی است، چندان اهمیت خاصی ندارد، و در زمره خدمات انواع لجستیک قرار می گیرد.

در نهایت برای ارائه یک مفهوم علمی بایستی در مورد لجستیک بگوییم، که علم مربوط به حرکت و حمل یک وسیله در گذر زمان و  مکان می باشد. لجستیک در فارسی معادل واژه پشتیبانی است. در واقع هر نوع امور و خدماتی که مرتبط به پشتیبانی یک محصول باشد، تا اینکه آن محصول به شایستگی به دست کاربر و تحویل گیرنده برسد، در حقیقت زیر مجموعه ای از شاخه لجستیک است، که یکی از انواع لجستیک را در بر می گیرد.

لجستیک و توزیع بار در دنیای امروزی حرف های زیادی برای گفتن دارد. در واقع پشتیبانی قسمتی از کسب و کار می باشد، که تجارت یک کالا در شرایطی است که مشتری آن را مشاهده نمی کند، و اصلا از روال و فرایند کار مطلع نیست. در نهایت از اصلی ترین و اساسی ترین قسمت های این فرایند توسط تولید کننده و یا وارد کننده قابل رویت و نظارت است.

نوشته های مشابه

3 دیدگاه

  1. خیلی مفید و تاثیرگذار بود و اطلاعاتی خوبی در مورد لجستیک دادین ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا